Ritma Blog : Mobil Uygulamalar

 Ana Sayfa / Blog / Mobil Uygulamalar

Mobil Servis Takip Uygulaması

Satış sonrası teknik servis hizmeti sunan firmalar için geliştirdiğimiz, Ritma Flex online servis programı, şimdi mobil uygulama ile bir arada çalışıyor.İnternet hızlı , tablet ve akıllı telefonlar herkesin elinde. Madem hayat mobil, o halde işler de mobil.

Saha Ekibi ile maksimum uyumluluk 

Merkez ofis ile saha ekibi arasındaki iş atamaları ve servis detay bilgilerine ulaşma konusunda bilgiyi hızlı ve heryerden ulaşılabilir hale getirmek için mobil uygulama harika bir deneyim kazandırıyor. 

E-Servis Formu ve Dijital İmza

Matbu Servis Formlarını dijitale taşıyoruz. Teknik servis tamamladığında müşteri tarafında onayı Akıllı Telefon üzerinde dijital imza olarak alıyoruz. Bu yeni nesil yaklaşım hem kağıt küreği ortadan kaldırıyor hem de müşteri nezdinde 
prestijli bir sistemle işi önemseyen bir yerde durduğumuzu gösteriyor.

Bundan sonrası artık sistemde. Yazılım servis Formunu  otomatik olarak PDF'e dönüştürüyor ve tanımlı e-mail adreslerine servis formunu gönderiyor. 

Servis işlemlerine tepeden bakalım , "Kim", "ne zaman" ,"nerede" 

Mobil uygulama sayesinde harita konum bilgisini tespit ediyoruz.ve servisin başlama anı ve bitiş zamanında teknisyenin müşteri adresindeki konumunu kayıt altına alıyoruz. Kim , ne zaman, nerede ne işlem yapmış haritadan kuş bakışı izlenebiliyor. 

Dilediğiniz kadar Fotoğraf Çekin 

Madem uygulamayı mobil cihazlara akıllı telefonlara taşıdık o halde uygulamanın imkanlarını kullanabiliriz. Servis esnasında arızalı ürün veya cihazların durumu ile ilgili istediğiniz kadar fotoğraf çekebilirsiniz.

Servisin Detaylı Hikayesi

Mobil uygulama Servis Hizmetinin tüm detaylarını kolayca kayıt altına almak üzere tasarlandı.Teknisyen açıklamaları, Servisin hangi aşamada bulunduğu, servis te kullanılan yedek parça ve malzemeler gibi tüm detayları sisteme işleyebilirsiniz. 

Yazar Hakkında
Eyüp Öztürk - Pazarlama Müdürü Eyüp Öztürk
Sigorta ve Otomotiv sektöründe iş analisti ve yönetici olarak uzun yıllar çalıştı. Dijital ajansta proje yöneticiliği yaptı. Önemli kampanya ve uygulamaları projelendirdi. 8 yılı aşkın süredir Ritma Teknoloji'de işi yorumluyor, projelendiriyor, pazarlıyor, müşteriden yana oluyor, ekibin bilge ağabeyliğini üstleniyor.
Yorumlar
Yorum Yazın

Yorumunuz başarı ile eklendi.
Onaylandıktan sonra sayfamızda görünecektir.