Ritma Blog : Kurumsal Yazılım Çözümleri

 Ana Sayfa / Blog / Blog İçerik Listesi

CRM Programı kullanan akıllı işletmeler

Çalışanlara zaman kazandıran, hata yapmaktan koruyan sistemler, işletmeye güven ve disiplin kazandırıyor. Bu güven duygusu kısa sürede güçlü bir şekilde müşterilere ulaşacaktır. Katma değer üreten işlere odaklanırken , belirsiz net olmayan hedeflerden, verimsiz ve gereksiz uğraşlardan, çalışanları kurtarmak lazım. ... « Devamını oku »

Makine sektörü için CRM

Ritma Flex CRM Programı, Makine sektörünün kendine ait dinamikleri ve genel iş akışı ile uyumlu yapısıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin CRM Yazılımı Ritma Flex, sektörel uyumluluğu sayesinde, makine firmalarının iş yazılım platformu olarak bilinmeye başladı. ... « Devamını oku »

Nace Makina Ritma FLEX'i tercih etti.

Nace Makina 1952 den bu yana Endüstriyel tesis ve makina üretimi konusunda Türkiye'nin öncü kuruluşlarından NACE Makina'dayız. CRM yazılımı eğitim çalışmaları başladı. ... « Devamını oku »

Kalibre Boru ERP – CRM Projesi

Hazır ürün satışı olan firmalarda satış operayonu ve kurum içindeki iş akışı oldukça net. ancak üretim yapan firmalarda her bir sipariş birbirinden farklı ise, satış ve firma verimliliğini denetlemek çok boyutlu bir konu haline geliyor. ... « Devamını oku »

Yeni Nesil CRM Yazılımlarının 10 Özelliği

Zamanın dilinden anlamak gerekli. Madem işler güçler hayatımızın her yerimizde o zaman artık keyifli çalışmanın vakti gelmiş demektir. Yazılım çözümleri konfor ve keyif sağlamıyorsa , yanlış yorumlanmış demektir. ... « Devamını oku »

Crm Nedir

2000 li yılların başından itibaren popülerleşmeye başlayan CRM kavramı ( Customer Relationship Management - türkçe karşılığıyla : Müşteri İlişkileri Yönetimi Müşteri İlişkileri Yönetimi ) , özellikle Pazarlama dünyasında hızla sahiplenildi. Basit bir ifadeyle CRM, ürün ve fayda odaklı yaklaşım yerine müşteri odaklı yaklaşıma geçişi ifade ediyor. ... « Devamını oku »