Ritma Blog : Ritma Haberler

 Ana Sayfa / Blog / Ritma Haberler

ASTEL , Crm ve Satınalma projesi tamamlandı.

Madem CRM, müşteriye özel davranabilmek demek o halde neden yazılımlarda müşteriye özel olmasın ? ASTEL için CRM modüllerimizi bütünleşik bir satınalma operasyonu ile bir arada sunuyoruz.

ASTEL Elektronik Ürünler Pazarlama A.Ş , Panasonic, Cristie, Orion, Philips, LG gibi dünyaca ünlü markaların ithalat dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini yürütüyor.Görüntü sistemleri için proje bazlı çalışıyor , teknoloji zincir mağazaları için ürün sağlayıcısı konumunda.

ASTEL'in proje - satış ekibinin saha temasını verimli takip etmesi için CRM dinamikleri ile yola çıkarken aynı zamanda sipariş ile stok arasındaki dengeyi sağlamak için firmaya özel satınalma yönetimi modülünü hazırladık. Ürün talebi, satınalma talebi ve satınalma siparişlerinin kurum içi onaylama mekanizması üzerinden akışını sağlıyoruz. Her bir sürecin aşamasını izlenebilir hale getiriyoruz. Satınalma sürecinde kurum içi e-mail trafiğiyle oluşan karmaşayı, satınalma kaydı üzerindeki yorumlaşma - bilgi duvarı ile sistematik olarak çözümlüyoruz. Sosyal medyadaki takipçi olma yaklaşımını iş yazılımına taşıyarak bilgiyi ilgili kişilerin dikkatine sunuyoruz. Stokları - siparişleri merkezi bir ortamda izleme imkanı sağlıyoruz.

Ve nihayet projenin devreye alınma zamanı geldi. Kullanıcı eğitimleri başladı.Süreç boyunca heyecanla çalışmalarımızın arkasında duran firma yöneticisi Murat Aydın Bey'e ve hep takım halinde çalışmamızı sağlayan Kenan Durmuş Bey' e teşekkür ediyoruz.

Astel Yazılım Eğitim Toplantısı

Yazar Hakkında
Ruken Kılbaş - Müşteri İlişkileri Yöneticisi Ruken Kılbaş
Perakende ve Makina sektöründe, halkla ilişkiler ve insan kaynakları yöneticiliğinden sonra Ritma Teknoloji ile bilişim sektörüne geçiş yaptı. Müşteri ilişkileri ve destek hizmetleri ondan soruluyor.
Yorumlar
Yorum Yazın

Yorumunuz başarı ile eklendi.
Onaylandıktan sonra sayfamızda görünecektir.